top of page
team_edited.jpg

Wij zijn EAZ Wind.

De specialist in kleine windmolens.

Boerderijstroom opnieuw uitgevonden.

Kleine windmolens bestaan al decennia. Met behulp van nieuwe technologie en gezond verstand hebben we de kleine molen specifiek voor de boerderij opnieuw uitgevonden.

 

Onze molens voorzien elke dag honderden boerderijen in Nederland, België en Duitsland van stroom.

 

Met onze molen en onze aanpak zijn we marktleider geworden op het boerenerf.

Team.JPG

De vier oprichters van EAZ wind na de installatie van hun eerste molen in 2014: IJssebrand Ziel, Bart Claessen, Sjouke Ritsema and Aard Duivenvoorden.

Onze missie.

Energie voor het platteland, wereldwijd.

Het was een bijzonder gevoel om onze eerste molen neer te zetten. Om iets met je eigen handen te bouwen en vervolgens de machine tot leven te zien komen. Dit gevoel gaf ons die energie en dat doet het nog steeds, iedere dag opnieuw.

EAZ windmill map.png

Zekerheid voor de lange termijn.

Een EAZ windmolen op uw erf.

Honderden boeren laten hun boerderij van stroom voorzien met onze windmolen. Dat vertrouwen is een groot goed en dat koesteren we. We nemen verantwoordelijkheid voor wat we beloven.


Uw molen moet over een lange periode goed functioneren. Wij zorgen ervoor dat uw molen de juiste aandacht krijgt over de vele jaren die komen.


Daar staan we voor.

Onze basisprincipes.

Met iedere oplossing hanteren we onze drie basisprincipes.

Doe mee!

Wilt u ons helpen in onze missie om het platteland van energie te voorzien? Door uw boerderij van stroom te voorzien? Of door een plek in ons team?

Het is ongeveer zeven jaar geleden dat de oprichters van EAZ opeens op mijn erf stonden. Ik wilde altijd al een windmolen, dus op puur vertrouwen ging ik met de mannen in zee. En daar heb ik nooit spijt van gehad."

Jos Vergeer, Overschild

Melkveehouderij met 200 koeien.
Energieverbruik 90.000 kWh per jaar.

Jos Vergeer.png
bottom of page