top of page

Wind, daar krijg je energie van!

Vacature - Projectmedewerker backoffice

Werk jij gestructureerd, ben je resultaatgericht, weet jij zaken voor elkaar te krijgen en kun je goed werken onder druk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Projectmedewerker backoffice

 • 32-40 uur per week

 • Locatie Hoogezand, thuiswerken (deels) mogelijk

 

Als projectmedewerker op onze backoffice heb je een belangrijke rol in het realiseren van een windmolen op een boerderij. Jij zorgt er namelijk voor dat we alle documentatie op orde hebben zodat de vergunning voor de molen verleend wordt. Je bent hierin de schakel tussen collega’s intern, boeren (onze klant) en externe partners, om bijvoorbeeld een goede situatieschets te krijgen van het boerenerf. Jij bent de proactieve collega die relaties goed kan onderhouden en weet zaken voor elkaar te krijgen.

De wetgeving is een dynamisch gegeven. Dat maakt deze functie uitdagend, waarin jij actief anticipeert op deze nieuwe wetgeving en samen afstemt met de andere teamleden welke aanpassingen dit vraagt. Op dit moment verschilt het vastleggen van de documenten per gemeente. Je werkt veel samen met een coördinator vergunningen die de gecompliceerde projecten begeleid, het totaaloverzicht bewaakt van alle lopende vergunningen en fungeert als vraagbaak voor jou. We hebben de expertise in huis, we hebben jou nodig om het voor elkaar te krijgen.

In deze functie ben je veel bezig met administratieve taken. Verder heb je contact met klanten, externen en blijf je op de hoogte van de dynamische wetgeving rondom boerderijen en windmolens. Je werkt met name voor onze klanten uit België.

Werkzaamheden

 • Relatiebeheer (klanten en overheid)

 • Documentatie verzamelen en op orde houden voor de vergunningen

 • Aanvragen en bewaken van vergunningen

 • Ondersteunen evt. beroep-/ bezwaarprocedures

 • Opdrachten uitzetten bij (externe) adviseurs (bijvoorbeeld een geluids- of natuuronderzoek)

 

Profiel

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau

 • Je bent administratief vaardig

 • Je bent creatief en denkt graag mee over de werkprocessen

 • Je bent proactief en communicatief vaardig

 • Je staat stevig in je schoenen en weet dingen voor elkaar te krijgen

 • Je bent resultaatgericht

 • Ervaring met vergunningen/ juridische processen is een wens, maar zeker geen vereiste

 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je start je dag met een overleg met het backoffice team waarin mogelijke knelpunten van lopende aanvragen aan bod komen. Vervolgens bel je klanten om ze een update te geven over de status van de vergunning. In de middag heb je voldoende tijd om een aantal vergunningaanvragen van nieuwe klanten voor te bereiden. Daarnaast bel je met gemeenten om af te stemmen welke documentatie verder nodig is om een vergunning te kunnen verlenen. Als laatste vraag je (bij een externe partij) nog een detailtekening uit, wat nodig is om een vergunning voor een boer aan te kunnen vragen. Je stemt af met de coördinator vergunningen en teamleider hoe jullie de werkzaamheden in de week verdelen.

Over E.A.Z. Wind

Wij zijn een jong groeiend bedrijf met een uniek product: wij maken windmolens voor boerenbedrijven om hen zelfvoorzienend te maken in energie. Dit doen we met een team van ruim 70 enthousiaste collega’s. Het maken van windmolens is precisiewerk van onze vakmannen en -vrouwen in onze fabriek. We staan met onze laarzen in de klei en doen wat we beloven. Naast het produceren van de windmolen, regelen wij ook de vergunningen en de subsidies voor de boer. ‘No-nonsense’ en ‘boerenverstand’ is wat ons kenmerkt. Onze molens zijn met name zichtbaar in Nederland en België.

De afdeling backoffice is verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de projecten na verkoop en voor de installatie.

 

Solliciteren

Herken jij je in bovenstaand profiel? We zijn erg benieuwd naar je! Stuur je CV + motivatie naar yara@eazwind.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yara Jager:

T: 06 23 34 90 39
E: yara@eazwind.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

EAZ windmolens.png
bottom of page